Les Teresines

Després de tants anys, per fi podem anunciar que tenim una obra escrita per a nosaltres! En Marc Parramon, un amic de la companyia i assidu espectador de tots els nostres espectacles, ha escrit una versió teatralitzada de la sèrie de TV3 i de La Cubana "Teresina S.A.", que hem adapatat amb el títol Les Teresines.

Després de tot un clàssic d'Oscar Wilde, o VILAFRANCA. Un dinar de Festa Major (que va ser tot un repte a nivell d'actors i direcció) ara teníem ganes de comèdia esbojarrada!! Ens vam divertir molt, i vam rebre bones opinions de la gent que va vanir a veure'ns!

La Teresina, la Maria Teresa i la Tere són les germanes Carbonell, “Les Teresines”. Tres senyores d’empenta, d’una edat estupenda amb esperit aventurer. Solteres, tafaneres, apassionades de la laca i els rul·los i entregades a l’economia submergida. Impossible no estimar-les! En aquesta comèdia les Teresines estan enfeinadíssimes amb una comanda. Els han encarregat 800 saquets de te com a detall de casament i no saben si se’n sortiran: tenen la casa plena de veïnes ajudant-les... però també donant maldecaps!

Podran entregar la comanda a temps? I tindran mans suficients per fer-ho? Compte que si els en falten, no descarten sortir a la platea a buscar-ne. Perquè... tu ets també una Teresina! No pateixis, aquesta obra et donarà arguments per esbrinar-ho. Tot i que nosaltres, ja sabem la resposta!

Pots veure el trailer de l'obra si fas clic [aquí].

Autor: Marc Parramon (adaptació de la sèrie Teresina S.A., de La Cubana per a TV3)

Director: Jordi Arias

Intèrprets:

Teresina: Vanessa Puyol

Maria Teresa: Cristina Millas

Tere: Sònia Romeu

Paquita: Cristina Benítez

Conxiteta: Laia Aragall

Antònia: Maria Clares

Rosita: Suzhanli Sánchez

Montserrat: Montse Caixal

Rafa: Pablo Burgo

Pepe: Lucas Ilzarbe

Amparo: María Martínez

Gregorio: Diego Jiménez

Joan Carles: Jordi Ramírez

Veu en Off: Daniel Gómez

Equip Tècnic:

Regidoria: Begoña Giménez

Tècnic de so: Oriol Gallego

Tècnic de llums: Jordi Sànchez

Disseny gràfic: Carlos Cabezón

Representacions:

9 i 10 de juny - 21h00: espai jove Boca Nord

8 de juliol, 21h00 - 9 de juliol, 18h00: teatre Lluïsos d'Horta

11 de novembre, 21h00: teatre Casal Font d'en Fargues, XVII Mostra de Teatre Amateur d'Horta-Guinardó