Les Teresines

Després de tants anys, per fi podem anunciar que tenim una obra escrita per a nosaltres! En Marc Parramon, un amic de la companyia i assidu espectador de tots els nostres espectacles, ha escrit una versió teatralitzada de la sèrie de TV3 i de La Cubana "Teresina S.A.", que hem adapatat amb el títol Les Teresines.
Després de tot un clàssic d'Oscar Wilde, o VILAFRANCA. Un dinar de Festa Major (que va ser tot un repte a nivell d'actors i direcció) ara teníem ganes de comèdia esbojarrada!! Ens vam divertir molt, i vam rebre bones opinions de la gent que va vanir a veure'ns!

sinopsi:
La Teresina, la Maria Teresa i la Tere són les germanes Carbonell, “Les Teresines”. Tres senyores d’empenta, d’una edat estupenda amb esperit aventurer. Solteres, tafaneres, apassionades de la laca i els rul·los i entregades a l’economia submergida. Impossible no estimar-les! En aquesta comèdia les Teresines estan enfeinadíssimes amb una comanda. Els han encarregat 800 saquets de te com a detall de casament i no saben si se’n sortiran: tenen la casa plena de veïnes ajudant-les... però també donant maldecaps!
Podran entregar la comanda a temps? I tindran mans suficients per fer-ho? Compte que si els en falten, no descarten sortir a la platea a buscar-ne. Perquè... tu ets també una Teresina! No pateixis, aquesta obra et donarà arguments per esbrinar-ho. Tot i que nosaltres, ja sabem la resposta!
Pots veure el trailer de l'obra si fas clic [aquí].

Autor: Marc Parramon (adaptació de la sèrie Teresina S.A., de La Cubana per a TV3)

Director: Jordi Arias

Intèrprets:
Teresina: Vanessa Puyol
Maria Teresa: Cristina Millas
Conxiteta: Laia Aragall
Veu en Off: Daniel Gómez

Equip Tècnic:
Regidoria: Begoña Giménez
Tècnic de so: Oriol Gallego
Tècnic de llums: Jordi Sànchez
Disseny gràfic: Carlos Cabezón