blog


7 maig 2016

Avui a la tarda hem fet el primer assaig general. Era la primera vegada que representàvem tota l'obra sencera, i sense parar. Podria haver estar millor: encara hi ha molts aspectes per polir. Necessitem portar millor el text, saber interpretar millor els personatges... Però tranquils, que mica en mica ho aconseguirem! L'obra s'ho mereix i hi posarem totes les ganes!! 
Dilluns repassarem amb el director més detalladament com ha anat, i després, una setmana de descans d'assajos, però a estudiar a casa!!

Avui també han vingut a fer-nos fotos, per omplir la web i pel llibret que s'entregarà a la XVII Mostra de Teatre d'Horta-Guinardó! Aviat veureu els resultats!

21 abril 2016

Avui hem tornat a assajar la 5a escena de l'obra. Anem millorant dia a dia. Les noves condicions de sala que ens ofereixen des del Boca Nord ens permeten assajar millor, estar més concentrats en el que fem i no predre'ns tant. Reconeixem que l'obra cosa, potser cada dia costa més, però també costa més perquè els matisos que estem donant als personatges encara s'estan polint. Tranquils, tot sortirà bé!
Proper assaig: dimecres 27, escena 5.

20 abril 2016

Assagem l'escena 4, amb tots els actors i actrius que surten. Avui tornem a tenir una bona sala, lluny dels sorolls de l'altre dia! Moment de relax, però tensió interpretativa! La sala ho permet, i el director dóna canya per millorar dia a dia. El nostre esforç ens costa!
Demà tornem a assajar, ara l'escena 4
Comments